De specialist in tentverhuur

Tijdens uw evenement is het belangrijk dat de weersomstandigheden geen negatieve invloed hebben op de ervaring van de bezoekers en medewerkers.

Of het nu gaat om een sportevenement, culturele en culinaire festivals, dance- en verenigingsfeesten met- of zonder hospitality en VIP-gedeelte, Partyland is al meer dan 20 jaar ervaren in het leveren van tenten voor uiteenlopende evenementen.

Wij leveren  aluhallen, paviljoententen, pagodetenten, stretch- en bedoeïenententen met toebehoren als diverse zijwanden, vloeren, verwarming, toiletunits, die passen bij uw persoonlijke wensen en eisen. Naast het leveren van de tent zorgen wij ook voor het transport, de op- en afbouw en kunt u als ervaren of onervaren organisator bij ons terecht voor gedegen evenementenadvies zoals vergunningsaanvragen of zelfs voor een fullservice concept op maat.

Ontzorging van A tot Z

Partyland kan naast de reguliere verhuur zorgdragen voor aankleding, elektriciteit, muziekvoorzieningen, drankvoorzieningen en catering.

Deze extra’s worden geboden in combinatie met gespecialiseerde business partners uit de omgeving.

Dankzij ons ‘’one-stop-shop” principe kunt u met slechts één telefoontje alle aspecten rondom feest of evenement regelen.

Hulp nodig bij uw event?

Het team van Partyland staat voor u klaar om u daar waar nodig te helpen!