grenzeloos goed voor een geslaagd feest!

Event Concepten

Service
Met meer dan 20 jaar ervaring weet Partyland welk organisatorische uitdagingen er op je pad komen. Door mee te denken weten wij de juiste materialen en middelen samen te stellen, op basis van uw persoonlijke wensen en eisen voor uw feest.

EVENT CONCEPT & CREATIE
Met onze partyervaring weten wij wat er op uw pad kan komen. Steeds vaker mogen wij dan ook vanuit onze ervaring “adviseren” en meedenken in complete concepten voor uiteenlopende feesten of evenementen.

Zowel de ervaren als onervaren organisator kan dan naast verhuur ook bij ons terecht voor gedegen advies of zelfs een full service concept op maat.


ONE STOP SHOP
Partyland kan naast de reguliere verhuur zorgdragen voor aankleding, elektriciteit, muziekvoorzieningen, drankvoorzieningen en catering. Deze extra’s worden geboden in combinatie met gespecialiseerde business partners uit de omgeving.

Dankzij ons ‘’one-stop-shop” principe kunt u met slechts één telefoontje alle aspecten rondom feest of evenement regelen.

3D ANIMATIE
Heeft u een groot feest of evenement? Dan bieden wij de mogelijkheid u te voorzien van gedetailleerde 3D animatie.

Met deze tekening kunt u precies zien hoe de opzet van uw evenement eruit komt te zien, en kunt u indien mogelijk, bijstellen.

 

offerte overzicht

Aantal artikelen: 0
Proforma totaal: € 0,00